Direct een offerte aanvragen

Bent u een consument? Klik dan hier

Hoe beter ons beeld is van de situatie bij u ter plaatse , hoe gerichter onze offerte kan zijn. Daarom vragen wij u die zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Zo kunnen wij gericht aan de slag en bespaart u kosten achteraf. Kunt u bijvoorbeeld op de aanvraag aangeven om welke kabels en leidingen het gaat en of er sprake is van boven- en/of ondergrondse obstakels dan helpt die informatie ons weer in het bepalen van de benodigde werkzaamheden. Heeft u vragen hierover, neem dan contact met ons op.

Bent u een zakelijke klant? Klik dan hier

Als u een aanvraag heeft voor een offerte is het voor ons van belang om vooraf voldoende informatie te hebben over de situatie ter plaatse. Meest relevant is zo gedetailleerd mogelijke informatie over kabels en leidingen, rondom de bodemopbouw en de bodemkwaliteit. Het is mogelijk dat wij u vragen om ons tekeningen toe te sturen zodat wij gerichter kunnen offreren. Het is gebruikelijk om vrijblijvende offertes te verstrekken echter wij zijn geen calculatiebureau en mocht een aanvraag voor ons niet interessant zijn omdat wij bijvoorbeeld geen capaciteit hebben dan laten wij u dit even weten.

Benadert u ons namens een gemeente, waterschap of andere (overheids-)instelling? Klik dan hier

Gaat het om een concreet werk, omschrijf dan zo concreet mogelijk de situatie ter plaatse en de gewenste werkzaamheden. Meest relevant is de informatie over kabels en leidingen, de bodemopbouw en bodemkwaliteit, de grondwaterstand en de beschikbare werkruimte. Het kan zijn dat wij u om aanvullende tekeningen vragen om zo gericht mogelijk te kunnen offreren. Wanneer er sprake is van speciale wensen en eisen vragen wij u die met de aanvraag mee te sturen. Onduidelijkheden van onze kant melden we zo snel mogelijk. Heeft u een algemene vraag of een vraag omtrent tarieven, richtprijzen e.d. stel deze dan gerust. Vermeld altijd duidelijk uw contactgegevens.

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

U kunt bijlagen uploaden van de typen:
zip, pdf, doc, docx, en jpg.

Elke bijlage mag maximaal 1MB groot zijn.

*
*
*
*
*